Reparatie en onderhoud

Bij Bosch Car Service Rijnmond is uw auto in de juiste handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Wij heten u van harte welkom voor de zorg van zowel een nieuwe- als gebruikte auto.
 
Afspraak voor onderhoud maken
 
Met de steun van Bosch
Als onderdeel van Bosch Car Service kunnen wij dagelijks rekenen op de steun van Bosch, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Bosch alles in huis om Bpsch Car Service Rijnmond perfect te ondersteunen. Wij beschikken daarom over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt en reparatie aan uw auto.
 
Kennis op hoog niveau
De kennis van Bosch Car Service Rijnmond staat in de autobranche hoog aangeschreven. Dat komt doordat Bosch ons voortdurend stimuleert om onszelf te verbeteren. Dat gebeurt op vele manieren:
 

  • minimaal vier keer per jaar een update van de KTS-testapparatuur van Bosch
  • Bosch ESI, de digitale voertuigtechnische informatiebron voor alle autobedrijven van Bosch Car Service
  • een speciaal forum waarop de autobedrijven hun kennis, reparatie-ervaringen en tips kunnen delen
  • minimaal zes cursussen per jaar voor elk aangesloten autobedrijf. Bosch biedt een grote diversiteit aan trainingen.

 
Uw fabrieksgarantie blijft geldig
Bosch Car Service Rijnmond gebruikt alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitsonderdelen. Daardoor blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. Uw nieuwe auto kunt u daarom met een gerust hart door ons in onderhoud laten nemen. Of het nu gaat om uw privéauto of een zakelijk gereden (lease)auto, ze zijn allebei even welkom.
 
Objectief advies
Bosch Car Service Rijnmond is niet merkgebonden. U krijgt daarom altijd objectief advies, zowel tijdens de aankoop van een auto als bij het onderhoud ervan.
 
Meteen een afspraak maken?
Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of heeft deze een reparatie nodig? Maak dan nu een afspraak